Medewerker

It takes a whole village to raise a child

oud Afrikaans gezegde

Katja Bamps

Werkt met individuen (jongeren en volwassenen), gezinnen en koppels

Als counselor/begeleider in het systemisch werk is het mijn overtuiging dat een mens het krachtigst is als hij zich goed voelt in zijn vel én op zijn plek in de wereld. Mijn taak hierin is om  vragen te stellen die de cliënt de mogelijkheid geeft om zowel in zichzelf als in zijn omgeving datgene te doen wat leidt tot een succesvolle verandering.
Ik werk aan de hand van gesprekken, oefeningen, opstellingen, huiswerk ed.

Alle vragen rond volgende topics zijn welkom: identiteit, leven, loopbaan, communicatie, relatie,stress, depressie, angsten, rouw -en verlieservaringen, zelfbeeld,gezinsinteracties,…

Ervaring: Bijna 8 jaar heb ik gewerkt als consulente bij Jongerenwelzijn waar ik de meest kwetsbare jongeren en hun gezin heb mogen begeleiden. De 5 jaren daaropvolgend heb ik als vormings -en agressieverantwoordelijke mij gespecialiseerd in de ondersteuning van de consulenten in het werken met deze gezinnen. Hierbij heb ik erg ingezet op verbindende communicatie.
Tijdens deze periode merkte ik dat ik het meest krachtig op mijn benen sta, als ik de kans krijg om de ander te ondersteunen om krachtig op hun plek te staan.

Zo ben ik in 2019 begonnen met mijn eigen praktijk, heb ik mij gespecialiseerd in systemisch werk en coaching, ben ik gestart als loopbaanbegeleider via Eclips en als counselor binnen de Communicatiegroep.

Opleiding:
Bachelor Maatschappelijk werker (Erasmushogeschool Brussel, sinds 2006)
Oplossings -en krachtgericht werken, Signs of Safety (Vraagkracht en Turnell/Wiggerink, 2011-2018)
Geweldloze communicatie (Blabla, 2017 - 2019)
Professioneel coaching, systemische coaching en training in systemische karakterintelligentie(systeemopstellingen) (Systo, 2018 - 2019)
Agressiecoach (Impuls 2019)
Verbindende besluitvorming en verbinden leidinggeven (Human Matters, 2019)
Counselor systemisch werken, in opleiding  (Rapunzel, 2020 - 2022)

Laatste posts

Geen artikels gevonden